Cjelodnevna radionica

„Putovanje srca“

Cjelodnevna radionica

„Putovanje srca“

Pozivamo vas na radionicu koja će vam pomoći da postavite granice, naučite kako izraziti svoje potrebe, validirati svoje emocije, osigurati osjećaj sigurnosti u vašim odnosima, izgraditi povjerenje u sebe, ne umanjivati sebe i ne navlačiti bol.

Ova radionica će vam pomoći da odbacite terete koje vas sprečavaju da živite život kakav želite, da ne ostajete zaglavljeni u trenutnoj životnoj situaciji zbog straha od nepoznatog, te da krenete prema novoj razini života.

Dolaskom na ovu radionicu dobit ćete alate i tehnike koje će vam pomoći da se osjećate sigurnije u svojim odnosima, da izgradite samopouzdanje i vjeru u sebe, te da se usredotočite na svoje potrebe i želje.

 

Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti svoje emocionalno zdravlje i život u cjelini. Nije potrebno prethodno iskustvo i svi su dobrodošli. 

Bilo da tražite osobni rast, iscjeljenje ili jednostavno dublju vezu sa sobom i drugima, radionica „Putovanje srca“ je savršena prilika da započnete svoje putovanje.

Ovo je cjelodnevna ro dionica od 9 h do 16 h.

Kava, kroasani, voće, piće i snack za ručak je osiguran i u cijeni radionice. Morate platiti samo parking koji iznosi 6 € za cijeli dan a u blizini je nekoliko parking kuća gdje je parking jeftiniji.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja obratite nam se na mail putovanjesrca@gmail.com


🎁 Sad koliko plati radionicu dobit će na poklon Anđinu e-knjigu mala Knjiga za veliki život 🎁

Zamislite kako bi bilo

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite sada i rezervirajte svoje mjesto!

Hrvatska glazbenica, književnica i mindset coach Anđa Marić, te hrvatska književnica i kreativna edukatorica Ingrid Divković pozivaju vas na svoju autorsku, interaktivno-transformativnu radionicu osobnog razvoja pod nazivom “Putovanje srca” posvećenu svima koji se žele otisnuti na jedinstveno putovanje u kojemu će prihvaćajući i transformirajući vlastitu ranjivost i nesavršenost, stvoriti temelje za život ispunjen hrabrošću, radošću, osobnim ispunjenjem te ljubavlju.

Veselimo se vašem dolasku!

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite sada i rezervirajte svoje mjesto!
Vrijeme održavanja radionice:
22.4.2023.

Mjesto održavanja:
WESPA Spaces, Zavrtnica 17

Trajanje radionice:
9h – 16h

Cijena radionice:
199 EUR
Vrijeme održavanja radionice:
22.4.2023.

Mjesto održavanja:
WESPA Spaces, Zavrtnica 17

Trajanje radionice:
9h – 16h

Cijena radionice:
199 EUR

Želiš primati dozu inspiracije i mudrosti od Anđe, kao i novosti o Anđinim predavanjima, tečajevima i promocijama?

Prijavi se na newsletter i zakorači u svoj drugačiji i veći život.